"MANDARINE FAVORIT ZA POVRATAK U ČEMPIONŠIP: Odbrana je najveći problem Bartona

O. M.

05. 08. 2023. u 14:14 >> 14:14

OVOG vikenda počinje Liga jedan, treći razred engleskog fudbala, a na Blumfild roudu od 16 čaova sastaju se domaći Blekpul i Barton albion.

МАНДАРИНЕ ФАВОРИТ ЗА ПОВРАТАК У ЧЕМПИОНШИП: Одбрана је највећи проблем Бартона

FOTO: Profimedia

Blekpul je prošlu sezonu završio kao pretposlednji u Čempionšipu i preselio se u niži rang sa samo 11 pobeda, uz 24 poraza. Sada novu sezonu u Ligi jedan počinju utakmicom protiv osrednjeg tima Bartona.

Fudbaleri Blekpula odigrali su pet pripremnih utakmica u julu. Bili su bolji od Sautporta 3:0, izgubili od Plimuta 2:1. Deklasirali su Barou sa 5:0, remizirali sa Morkombom 1:0 i savladali Hibernijan sa 3:0. Zadržali su veći deo tima za ovu sezonu i sigurno je da će biti konkurentni i pokušati da se vrate u Čempionšip.

Barton je prošlu sezonu u Ligi jedan završio na sredini tabele sa 15 pobeda i 20 poraza. Njihov najveći problem prošle sezone bila je odbrana koja je davala previše prostora protivničkim napadačima.

Barton je u pripremnom periodu odigrao osam utakmica. Poslednji meč odigrali su protiv Skantorpa i izgubili sa 2:1. pre toga su poraženi od Stouk sitija sa 1:0. Tri puta su remizirali: protiv Vest Broma, Brekli tauna i Kru Aleksandre, zanimljivo, sva tri puta bilo je 2:2. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)