LEGENDA MANČESTER JUNAJTEDA UVODI BORO U PREMIJER LIGU? ''Lavovi'' iz prestonice mogu biti iznenađene Čempionšipa

V.M.

05. 08. 2023. u 11:49 >> 11:49

SVOJ novi pohod ka Premijer ligi će na ''Riversajdu'' će od 16 časova započeti Midlzbro i Milvol.

ЛЕГЕНДА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДА УВОДИ БОРО У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ? Лавови из престонице могу бити изненађене Чемпионшипа

Profimedia

Domaćin je prošle godine imao dobre šanse da se plasira u elitu ali je posrnuo u polufinalu plej-ofa gde ga je savladao Koventri, dok je Milvol zbog loše forme u samoj završnici Čempionšipa završio takmičenje na osmom mestu.

Midlzbro je preko leta osvežio ekipu i doveo je devet novih pojačanja, najskuplje plaćen je novopečeni golman Seni Dijeng, a tu su i zanimljivi mladi igrači poput Morgan Rodžersa i Rava van den Berga koji su dovedeni iz Mančester sitija, odnosno Cvolea.

Boro je prošle sezone bio blizu plasmana u Premijer ligu ali nije uspeo da ostvari taj cilj i ove godine je po kladionicama jedan od glavnih favorita za povratak u elitu, ali sigurno je da ga očekuje velika borba u samom vrhu tabele.

Domaćin je nakon dolaska Majkla Kerika na klupu sredinom prošle sezone pružalo odlične partije i videćemo kako će tim izgledati nakon rotacija koje su napravljene u sastavu.

Četa legende Mančester junajteda se nije baš najbolje prikazala na pripremama, odigrala je sedam utakmica i na njima je ostvarila samo dve pobede.

Sa druge strane, Milvol je bio blizu toga da ostvari plasman u plej-of prošle sezone. U poslednjem kolu je na svom ''Denu'' vodio sa 3:1 protiv Blekburna što mu je bilo dovoljno za doigravanje, ali se ''raspao'' u drugom poluvremenu i na kraju je poražen sa 3:4.

''Lavovi'' iz prestonice su bili aktivni preko leta i menadžer Gari Rovet može biti zadovoljan odrađenim prelaznim rokom. Kasper Nore je došao iz Leuvena da pojača vezni red u kojem glavnu reč vode mladi Mičel i Fleming. Na mestu napadača doveden je Kevin Nizbet, dok će mrežu čuvati Crnogorac Matija Šarkić, doskorašnji golman Vulverhemptona.

Gost je na pripremama odigrao četiri meča, upisao je dve pobede uz remi i poraz i u novoj kampanji će ponovo pokušati da se bori za plasman u plej-of.

Što se tiče međusobnih duela, prošle sezone je Milvol slavio na ''Denu'' sa 2:0, da bi u drugom delu Čempionšipa trijumfovao Midlzbro pogotkom Forsa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: G1+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 15:59

Komentari (0)

NIJE SVE IZAŠLO U JAVNOST! Slobodan Vojinović otkriva za Novosti šta je sve Đoković doživeo na Rolan Garosu i zašto se to desilo