"BOEMI" HVATAJU PRIKLJUČAK VRHU TABELE: Dablin je najgori tim lige po svim parametrima

O.M.

28. 07. 2023. u 09:51

U prvom meču 25. kola irske Premijer divizije Bohemijans će dočekati poslednjeplasirani UC Dablin. Utakmica se igra ovog petka od 20.45 na Delimont parku u Dablinu.

БОЕМИ ХВАТАЈУ ПРИКЉУЧАК ВРХУ ТАБЕЛЕ: Даблин је најгори тим лиге по свим параметрима

Profimedia

S obzirom na sve prikazano u dosadašnjem delu prvenstva, sve osim pobede za domaćine bilo bi ravno čudu.

Bohemijans uoči ovog duela zauzima četvrtu poziciju na tabeli sa 39 osvojenih bodova, sedam manje od prvoplasiranog Šamroka i četiri od mesta koje vodi u Evropu sledeće sezone. Sve to uz utakmicu manje od rivala.

Bohemijans je u poslednjih pet kola propustio priliku da se priključi vrhu tabele jer je u prethodnih pet mečeva zabeležio samo jedan trijumf (protiv Dandalka 3:2), uz poraz od Sligo Roversa 3:1 i tri remija (Deri Siti, Šamrok i Šelburn).

UC Dublin ove sezone igra ispod nivoa prvoligaškog fudbala čak i za irske standarde. Poslednji je na tabeli, sa samo devet osvojenih bodova iz 24 odigrana meča i ukupnom gol razlikom 14:64, što ga čini najslabijom ekipom lige po svim parametrima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

BRUKA NA ROLAN GAROSU: Da li je moguće da su ovo uradili Olgi Danilović nakon današnje senzacije?!