PARTIZAN HVATA ZALET: Najteži test do sada za ''crno-bele''

V.M.

14. 07. 2023. u 11:06 >> 11:06

U novom testu na pripremama fudbaleri Partizana će ukrstiti koplja sa Šturmom iz Graca.

ПАРТИЗАН ХВАТА ЗАЛЕТ: Најтежи тест до сада за црно-беле

FK Partizan

Partizan je tokom leta napravio velike promene u sastavu. Duljaj često menja postavu i pokušava da pronađe pobedničku formulu. U dosadašnjem toku priprema ''crno-beli'' su upisali pobede protiv Tehnotim Pesnice (5:0) i slovenačke Drave (3:0), dok je bolji od njih bio Bohemijans 1905 (0:2).

Bivšeg prvaka Srbije u prelaznom roku su napustili nosioci igre poput Rikarda, Vujačića i kapitena Uroševića, a dovedeni su Jovanović koji će verovatno biti prvi golman, Uroševića će zameniti bivši igrač Vojvodine Nikola Antić, dok će rupu u napadu popuniti dobro poznato lice Nemanja Nikolić. U ekipu su se vratila i dva bivša igrača Škećić i Terzić, dok bi dva najbolja pojačanja trebala da budu Kanute i Severina koji su dovedeni iz Belgije, odnosno Holandije.

Pre par dana u duelu sa Dravom, kandidaturu za prvog napadača istakao je bivši reprezentativac Srbije, Andrija Pavlović, koji je u pobedi nad slovenačkim trećeligašem postigao dva gola.

Sa druge strane terena biće austrijski Šturm iz Graca koji je prošlu sezonu završio na drugom mestu tabele ondašnje Bundeslige. 

Šturm je pokazao u dosadašnjem toku priprema da i ove godine ima velika očekivananja, odigrao je četiri pripreman meča i u svakom je upisao pobedu, a dodatno je impresivno što je na tim utakmicama postigao čak 14 golova, skoro četiri po meču i sigurno će predstavljati najteži test do sada za Partizan.

Verujemo da ćemo gledam jedan zanimljiv meč u kojem očekujemo da oba tima postignu barem po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića