NEOČEKIVANI DERBI GRUPE: Mogu li Jamajka i Trinidad da pomrse račune Amerima?

O. M.

28. 06. 2023. u 14:41 >> 14:41

FUDBALERI Trinidada i Tobaga, neočekivanog lidera grupe A na Gold kupu, u drugom kolu se sastaju sa selekcijom Jamajke koja je u prvom kolu remizirala sa jednim od domaćina.

НЕОЧЕКИВАНИ ДЕРБИ ГРУПЕ: Могу ли Јамајка и Тринидад да помрсе рачуне Америма?

Foto: Profimedia

Utakmica se igra na stadionu "Siti park" u Sent Luisu u noći između utorka i srede po našem vremenu.

Karipski rivali već su se sastajali dva puta u ovoj godini, oba puta na Jamajci u prijateljskim utakmicama odigranim sredinom marta u rasponu od tri dana. "Soka bojsi" pobedili su sa 1:0 u prvom susretu odigranom u Montigo Beju, dok je drugi meč završen bez pobednika i bez golova.

Tim rezultatima Trinidad i Tobago je prešao u vođstvo u ukupnom međusobnom skoru koji sada iznosi 26:25, uz 11 neodlučenih susreta. Zanimljivo je da će ovo biti prvi susret ovih reprezentacija na završnim turnirima Gold kupa.

Trinidad je u prvom kolu lako i ubedljivo sa 3:0 savladao ekipu Sent Kits i Nevisa, dok je Jamajka propustila priliku da osvoji tri boda protiv prvog favorita grupe i celog turnira, selekcije SAD. Vodili su "rege bojsi" od 13. minuta i imali priliku da prednost udvostruče u 29, ali su promašili penal. Kazna je usledila tek pri kraju utakmice, tačnije u 88. minutu kada je svoj drugi gol u kratkoj reprezentativnoj karijeri postigao fudbaler Sinsinatija Brendon Vaskez. Prvi je postigao na svom debiju za državni tim, u prijateljskoj utakmici protiv Srbije.

Jamajka u ovaj duel ulazi obeshrabrena nizom od 11 utakmica bez pobede. Poslednji put radovali su se "rege bojsi" pre više od godinu dana kada su u sklopu Konkakaf Lige nacija savladali Surinam sa 3:1. S druge strane, Trinidad i Tobago je u seriji od sedam utakmica bez poraza, ali igra Jamajke u prvoj utakmici protiv SAD i nesrećan način na koji su rege bojsi ostali bez pobede najavljuje prekid obe ove serije.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku