ČETVRTI OVOSEZONSKI SUSRET IMENJAKA: Ekipa iz prestonice održava korak za liderom

V.M.

27. 06. 2023. u 11:15

U okviru 22. kola litvanskog prvenstva Kauno Žalgiris će dočekati Žalgiris iz Vilnjusa.

ЧЕТВРТИ ОВОСЕЗОНСКИ СУСРЕТ ИМЕЊАКА: Екипа из престонице одржава корак за лидером

Profimedia

Domaćin igra promenljivo ove sezone i trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli sa 25 osvojenih bodova. Neporažen je na poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima, a interesantan je podatak da je u prvenstvu vezao čak četiri remija. 

Za vreme te serije remija, dva puta je igrao bez golova dok je u dva navrata bilo 1:1, tako da se može reći da igra dosta tvrd fudbal u poslednje vreme.

Sa druge strane, Žalgiris se nalazi u pohodu na četvrti uzastopni trofej prvaka Litvanije. Trenutno je treći na tabeli i nakon 19 odigranih kola zaostaje šest bodova za vodećim Panavežisom.

Zaostatak je bio manji, ali ''zeleno-beli'' su na poslednjih šest ligaških susreta pokupili ''samo'' 11 bodova, te je lider to iskoristio i odvojio se na tabeli.

Pre pet dana, gost iz Vilnjusa je savladao poslednjeplasirani Ždjugas sa 2:1.

Ovo će biti četvrti međusobni susret današnjih rivala u tekućoj sezoni i za sada smo videli svaki mogući ishod, pobeda na obe strane uz remi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&|0-1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)