ADANA POBEDOM ZAVRŠAVA SEZONU IZ SNOVA: "Plave munje" navijaće za Fenerbahče u finalu Kupa

O. M.

07. 06. 2023. u 11:47

ANKARAGUDžU dočekuje Adanu Demirspor na stadionu Erjaman u sredu uveče, u okviru poslednjeg kola turske Super lige.

АДАНА ПОБЕДОМ ЗАВРШАВА СЕЗОНУ ИЗ СНОВА: Плаве муње навијаће за Фенербахче у финалу Купа

Profimedia

Biće to poslednji meč sezone iz snova za gostujuću ekipu, koja će ostati četvrta bez obzira na ishod ovog i ostalih mečeva poslednjeg kola. Slavlje bi moglo da usledi posle finala Kupa Turske u kome se sastaju Fenerbahče i Bašakšehir, jer u slučaju da trofej osvoji vicešampion Turske, Adana će se plasirati u Ligu konferencija.

Najveće zasluge za ovako uspešnu sezonu pripisuju se treneru ekipe, italijanskom stručnjaku Vinčencu Monteli.

S druge strane, Ankaragudžu će sezonu završiti između 10. i 14. mesta, što je uspeh imajući u vidu da je ekipa ove godine izborila plasman u Superligu.

Malo je nedostajalo da se Ankraragudžu nađe u finalu Kupa, pošto je ispala od Bašakšehira u polufinalu, tek posle produžetaka. Bilo je 1:0 za istanbulski tim u prvoj utakmici i 2:1 u regularnom delu utakmice za ekipu iz glavnog grada koja je u produžecima poklekla sa igračem manje nakon što je bosanski fudbaler Nihad Mujakić zaradio dva žuta kartona za manje od minut.

U prvom delu sezone, Adana je kao domaćin pobedila sa 3:1, a jedini pogodak za Ankarugudžu postigao je srpski internacionalac, nekadašnji junior Crvene zvezde Uroš Radaković.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!