NEZAINTERESOVANI LANS DOLAZI NA NOGE OKSERU: Domaćinu pobeda neophodna za opstanak

O. M.

03. 06. 2023. u 13:15

OKSER dočekuje Lans u poslednjem kolu francuske Lige 1. Utakmica je na programu u subotu od 21:00 na stadionu Abe Dešan.

НЕЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛАНС ДОЛАЗИ НА НОГЕ ОКСЕРУ: Домаћину победа неопходна за опстанак

FOTO: Tanjug

U poslednjoj ligaškoj utakmici Okser je remizirao 1:1 na gostovanju Tuluzu. Trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli sa 35 bodova, dva više od Nanta koji je u zoni ispadanja. Da bi osigurali opstanak, potrebna im je pobeda u ovoj utakmici jer Nant ima "zicer" na svom terenu protiv Anžeaa. 

Što se tiče povređenih igrača, Eliha Ovusu i M'Baje Niang su van protokola. Svi ostali igrači biće na raspolaganju treneru Kristofu Pelisijeu.

Lans je obezbedio učešće u Ligi šampiona sledeće sezone i ovaj meč za njih nema rezultatski značaj. Zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 81 osvojenim bodom, osam više od trećeplasiranog Marseja. Pobedili su u svih poslednjih šest ligaških utakmica, a u prethodnoj sa 3:0 su savladali Ajačio.

Pšemislav Frankovski se vraća u tim nakon što je odslužio suspenziju. Džimi Kabot, Vuilker Farinez i Stiven Fortes biće van protokola zbog povreda, dok će svi ostali igrači biti na raspolaganju treneru Franku Ezu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića