KO ĆE NA MEGDAN "SOVAMA"? Vembli čeka drugog finalistu plej-ofa Lige 1

O. M.

19. 05. 2023. u 11:08

STADION Oukvel biće ovog petka s početkom u 21 čas poprište revanša polufinala plej-ofa engleske Lige 1 između domaćeg Barnslija i Bolton Vonderersa. Prvi meč odigran pre šest dana završen je bez pobednika, 1:1.

КО ЋЕ НА МЕГДАН СОВАМА? Вембли чека другог финалисту плеј-офа Лиге 1

Profimedia

Bolton je u prvom meču imao veći posed lopte, ali je Barnsli bio opasniji pred protivničkim golom sa čak 19 šuteva u okvir naspram jednog koji su uputili "troteri". Na kraju je taj jedan bio dovoljan za izjednačujući gol koji je postigao Dion Čarls u 67. minutu. Barnsli je poveo samo tri minuta ranije golom Nikija Kadena.

Iako je Barnsli ligaški deo sezone završio poziciju iznad Boltona sa pet bodova više, a ima i aktivan rezultat iz prvog dela, forma ne ukazuje na to da su domaći fudbaleri favoriti protiv "trotera". 

Barnsli je u seriji od četiri utakmice bez pobede, nakon što je uzeo jedan bod u poslednja tri meča regularne sezone, ludi remi 4:4 na gostovanju MK Donsima, u kome je bilo 0:1, pa 4:1 i na kraju 4:4.

Istina, preostali rivali u ovom nizu su novi član Čempionšipa Ipsvič i dva polufinalista plej-ofa, Piterboro i Bolton.

Barnsli je inače prilično siguran na Oukliju ove sezone, ali je pre poraza pod Ipsviča i Piterboroa poslednji tim koji je ovde slavio bio upravo Bolton. "Troteri" su drugog dana nove godine pobedili sa 3:0, doduše, imali su igrača više od 11. minuta.

Bolton je izgubio samo jednu od poslednjih deset utakmica, a ekipa Jana Evata imala je drugu najbolju odbranu u Ligi jedan sa primljenih 37 golova u 47 mečeva, računajući i prvi meč polufinala plej-ofa.

Povrh toga, "troteri" su nanizali šest mečeva bez poraza u gostima, a pobedili su u tri od poslednja četiri gostovanja.

Ovo će biti inače šesti susret ovih ekipa u sezoni, pošto su igrali i u prvoj rundi FA kupa, a Barnsli je pobedio sa 2:1 u gostima. U prvom susretu u Boltonu bilo je 0:0 pa je ukupan skor u sezoni po jedna pobeda i tri remija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)