VOŠA I DALJE BEZ PORAZA U DRUGOM DELU SEZONE! Nišlije spas sezone traže u Kupu

V.M.

04. 05. 2023. u 10:15

RADNIČKI iz Niša dočekuje Vojvodinu u četvrtfinalu Kupa Srbije.

ВОША И ДАЉЕ БЕЗ ПОРАЗА У ДРУГОМ ДЕЛУ СЕЗОНЕ! Нишлије спас сезоне траже у Купу

FOTO: FK Partizan

Domaćin igra katastrofalno u poslednje vreme, za vikend je doživeo treći uzastopni poraz (Mladost GAT, Radnik, Mladost Lučani) i pao je na 15. mesto na tabeli. Iako se nalazi u zoni ispadanja, Radnički ima samo dva boda manje od Spartaka koji zauzima 11. poziciju, što govori da ćemo gledati jako zanimljivu borbu za opstanak u našem prvenstvu.

Spas sezone Nišlije traže u Kupu. U dosadašnjem toku takmičenja Radnički je ostvario dve pobede, prvo je nakon boljeg izvođenja penala izbacio Javor, dok je u osmini finala rutinski odradio posao protiv IMT-a, 3:0.

Što se tiče Vojvodine, ona je u sjajnom ritmu i bori se za plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija iduće sezone. ''Lale'' su neporažene u drugom delu sezone i na 14 utakmica su upisale po sedam pobeda i remija. Trenutno zauzimaju peto mesto na tabeli, ali imaju isto bodova kao četvrtoplasirani Partizan (61).

U Kupu su takođe preko penala prošli prvo kolo, bolje su ih izvodili od Grafičara, a u osmini finala Voša je gubila na poluvremenu od Mladosti GAT, ali je preokrenula pogocima Nikolića i Simića u drugom delu igre.

Vojvodina je već upisala dve pobede protiv Radničkog ove sezone, 3:0 na ''Karađorđu'' i 1:4 na ''Čairu'' i danas će pokušati da ostvare het-trik.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!