"VUKOVI" U MNOGO BOLJOJ FORMI: Al Halidž u seriji od šest uzastopnih poraza

N.P.

06. 01. 2023. u 09:07

KLUB iz Saihata gostuje ekipi Al Tavona u meču 12. kola najjače lige Saudijske Arabije.

ВУКОВИ У МНОГО БОЉОЈ ФОРМИ: Ал Халиџ у серији од шест узастопних пораза

Foto: Profimedia

Izabranici brazilskog trenera Perikla Šamuske u prethodne dve utakmice u prvenstvu imaju polovičan učinak. Domaćin je nakon glatkog poraza od Al Itihada uspeo da se vrati na pobednički kolosek i savlada proteklog vikenda u gostima Al Raed rezultatom 3:2. Ekipa Al Tavona trenutno zauzima peto mesto na tabeli sa 23 osvojena boda.

Fudbaleri Al Halidža igraju katastrofalno, izgubili su svaki od poslednjih šest mečeva u šampionatu. Klub iz Saihata je posle serije negativnih rezultata pao na pretposlednju 15. poziciju Premijer lige sa svega četiri osvojena boda nakon 11 odigranih kola.

U minulom međusobnom duelu između dva tima nije bilo pogodaka. Ekipa Al Tavona je u mnogo boljoj formi od gostiju, tako da očekujemo od popularnih "vukova" da u današnjem okršaju u Buraidahu pred svojim navijačima upišu novu pobedu u prvenstvu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,45) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za