TEK ŠTO SU STIGLI NA PRVO MESTO: Las Palmas će u Ovijedu probati da ostane na vrhu

M.T.

06. 12. 2022. u 09:24

Oba tima su bez poraza u poslednja četiri kola.

ТЕК ШТО СУ СТИГЛИ НА ПРВО МЕСТО: Лас Палмас ће у Овиједу пробати да остане на врху

Foto: Profimedia

Ovijedo i Las Palmas su dva tima u dobroj formi koji već mesec dana ne znaju za poraz u Segundi, a večeras od 19 časova će ukrstiti koplja na stadionu ''Karlos Tartijere'' u okviru 19. kola druge španske lige.

Posle serije od čak 11 mečeva u Segundi tokom koje je Ovijedo uspeo da ostvari samo jednu pobedu i šest poraza, ekipa iz Asturije je uspela da podigne formu i počne da beleži bolje rezultate. Ekipa trenera Alvara Servera je uspela da ostane neporažena u poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima pošto je ostvarila i jednu pobedu u Kupu kralja posle produžetka protiv Torelavege.

U poslednjih pet kola Segunde, Ovijedo je doživeo jedan poraz, a zatim vezao četiri utakmice u kojima je ostvario tri pobede i jedan remi. U prethodnom kolu je savladao Tenerife minimalnim rezultatom, a sa osvojenih 10 od mogućih 12 bodova u poslednja četiri kola Ovijedo je napredovao do 14. mesta sa 23 osvojena boda i eventualnim trijumfom bi večeras dodatno mogao da se učvrsti na sredini tabele.

Las Palmas je u sličnoj formi kao i njegov rival pošto je takođe neporažen u poslednja četiri kola u Segundi ostvarivši dva uzastopna remija, a zatim i dve uzastopne pobede. U prethodnom kolu je Las Palmas savladao Sporting iz Hihona i tako preuzeo prvu poziciju od Alavesa koji je poražen od Granade i tim Franciska Pimijenta probaće u Asturiji da ostvari dobar rezultat kako bi ostao na vrhu Segunde.

Trener Ovijeda Alvaro Servera ima na raspolaganju najjači tim za ovu utakmicu pošto nema povređenih igrača, a slična je situacija i u gostujućoj ekipi. Kod Las Palmasa će izostati samo povređeni Sandro Ramirez, dok su svi ostali igrači na raspolaganju treneru Francisku Pimijentu.

Poslednjih deset međusobnih mečeva ova dva tima odigrana su u drugom rangu španskog fudbala, a Las Palmas je neznatno uspešniji sa tri ostvarena trijumfa, dok je Ovijedo upisao dve pobede, a čak pet mečeva je završeno nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu