ŠAMPION POČEO DA GAZI: Bilo je krajnje vreme da se "ljubičasti" probude

V.D.

06. 12. 2022. u 12:49 >> 12:49

U 19. kolu prve lige Slovenije Maribor će dočekati ekipu Radomlja večeras od 18 časova

ШАМПИОН ПОЧЕО ДА ГАЗИ: Било је крајње време да се љубичасти пробуде

FK Crvena zvezda

Aktuelni šampion i najtrofejniji klub u Sloveniji sa 16 titula prvaka Maribor je nakon očajnog starta sezone i brzog ispadanja iz svih evropskih takmičenja uhvatio ritam u poslednje vreme i zaigrao nešto bolje.

Maribor se trenutno nalazi na petoj poziciji u prvenstvu sa 27 osvojenih bodova i praktično je izgubio sve šanse da odbrani titulu prvaka s obzirom na to da je lider prvenstva Olimpija iz Ljubljane osvojila čak 17 bodova više. 

Navijači ekipe sa "Ljudskog vrta" ne pamte ovako lošu sezonu svojih ljubimaca, ali u prethodna četiri kola Maribor nije poražen. Nakon remija sa drugoplasiranim Celjem, deklasirali su Muru i Tabor Sežanu sa po čak četiri gola razlike, a u poslednjem kolu bili su bolji od ekipe Bravo rezultatom 3:0.

Njihov današnji protivnik ekipa Radomlja se nalazi u katastrofalnoj formi i ne zna za trijumf još od kraja jula kada su savladali Goricu na gostovanju minimalnim rezultatom.

Trenutno se nalaze na osmoj poziciji sa 13 bodova i već se sada vidi da će voditi bitke za opstanak sa ekipama Gorice i Tabor Sežane koje su osvojile bod manje i nalaze se u zoni ispadanja.

Ovo će biti treći ovosezonski susret ovih rivala, a zanimljivo je da je u prvom Radomlje slavilo sa 3:0 u gostima, dok je Maribor u drugom meču u Domžalama slavio sa 5:0.

"Ljubičasti" su veliki favoriti na ovom meču i verujemo da će taj epitet i opravdati.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,48)

TIP ZA HRABRIJE: 1-1&3+ (kvota 2,96)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!