DEJAN DAMJANOVIĆ: Mreže miruju u derbiju kola

Ž. U.

29. 02. 2024. u 19:05

Bivši napadač Seula tipuje prvo kolo južnokorejskog prvenstva.

ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ: Мреже мирују у дербију кола

Foto arhiva VN

PETAK

 

ULSAN – POHANG 0-2

Derbi kola, baš na početku prvenstva, ne dolazi u najboljem trnutku ni za jedne ni za druge. Ovo nije meč na kome bi mreže mogle često da se tresu.

JEONBUK – DAJEON 3+

Dajeon je oslabljen, najbolji igrači iz veznog reda i napada odlučili su da promene sredinu. Novac se slio u kasu, ali na terenu, gosti će verovatno imati probleme.

SUBOTA

GVANGŽU – SEUL 0-2

Gvangžu je većinu igrača iz proše sezone uspeo da zadrži. Sa druge strane, gostujući tim su preplavile novajlije. Ono što bi i jedne i druge moglo da „ukoči“ je loš teren domaćina i velika hladnoća u ovom delu Južne Koreje.

GANGVON – JEJU 0-2

Rivali se ne razlikuju mnogo po kvalitetu, neće odustati od svojih defanzivnih taktika.

INČON – SUVON 3+

Inčon je predvođen napadačem Stefanom Mugošom prošlu sezonu krunisao mečevima plej-ofa. Bio je to veliki uspeh za klub koji se godinama unazad borio za opstanak. Silovito će krenuti na odbranu Suovna, ovde se očekuje otvoren meč.

NEDELjA

DEGU – GIMČEON 3+

Gostujući tim već nekoliko sezona kontroliše i priprema vojska. Nije iznenađenje što je Gimčeon uspeo da se vrati u elitu, gde će senpotruditi da nastavi sa efikasnom igrom.



 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)