ŽELJKO LJUBENOVIĆ: Šahtjor trošio nemilice

Ž. U.

26. 02. 2024. u 10:25

TRENER Minaja o preostalim utakmicama prvenstva Ukrajine

ЖЕЉКО ЉУБЕНОВИЋ: Шахтјор трошио немилице

FOTO: N. Skenderija

ALEKSANDRIJA – ŠAHTJOR   2

Šahtjor je četvrti, na mestu koje mu po kvalitet i renomeu nikako ne pripada. Nastavkom sezone očekujem da ga krene, jer je uprava bila izdašna. Nedavno je, čak 17 miliona evra izdvojila samo za jednog igrača. 

ZORJA – VORSKLA 1

Moj bivši klub Zorja, u kojoj sma proveo najlepše dane karijere, nikako da se sastavi. U prvom delu sezone nakupila je bodova, tek toliko da ne bude poslednja. Tim domaćina,  morao je pauzom da se remontuje. Novajlije su te od kojih se najviše očekuje, i koje bi već za duel sa Vorsklom davljenika morle da dignu sa "mrtve tačke".

OBOLON – ČERNOMOREC  1H&3+

Černomorec je jedan od retkih prvoligaša koi se nije pojačao. Za takav poduhvat nije bilo ni srestava, pa bi Obolon prvim mečom nastavka prvenstva mogao danas i da profitira.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa "Žao mi je!"

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a do njih nikako da dođe zbog brojnih zdravstvenih tegoba španskog tenisera. A onda, nova porcija drame, u Parizu...

25. 05. 2024. u 17:27

ŠOK! Srpski teniser propušta Olimpijske igre?!

ŠOK! Srpski teniser propušta Olimpijske igre?!

U ponedeljak 26. maja kreće Rolan Garos, žrebovi su određeni, srpski teniseri su saznali rivale: Laslo Đere će igrati protiv Danijela Altmajera, a on je u razgovoru sa Sport Klub otkrio da želi da se fokusira na ulazak u top 100 tenisera, te da najverovatnije neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu.

25. 05. 2024. u 13:52

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!