DEJAN DAMJANOVIĆ: Deđon rotira, Gangvonu zlatni bodovi

Ž. U.

10. 11. 2023. u 15:07

Pohang slavio osvajanje kupa i trijumf na meču azijske Lige šampiona, pa verujem da će izgubiti od lidera Ulsana.

ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ: Деђон ротира, Гангвону златни бодови

Ilustracija

Subota:

6.00 FIKS DEĐON – GANGVON 2

Deđon ima obezbeđeno mesto u eliti i za narednu sezonu, bezbrižan je. Zato očekujem da trener u meču sa Gangvonom pruži šansu igračima koji su tokom sezone imali manju minutažu, kao i klincima iz omladinskog pogona. Gosti su u zoni ispadanja, trebalo bi da iskoriste činjenicu da domaći neće igrati u najjačem sastavu i da osvoje zlata vredne bodove.

8.30 JEJU – SEUL GG

Jeju je pre nekoliko dana izgubio finale kupa od Pohanga i pokušaće da se za neuspeh iskupi u prvenstvu pred domaćim navijačima. Nisam siguran da će pobediti Seul, ali trebalo bi da bude golova, bar tri ukupno.

8.30 DEGU – GVANGŽU GG&3+

Meč bez tenzija i rezultatskog značaja mogao bi da donese golove.

Nedelja:

6.00 SUVON – SUVON B. 2

U gradskom okršaju Suvona, izvesno je da će tribine biti popunjene, a domaćin ima znatno manje pristalica. Gosti bi na krilima navijača trebalo da stignu do pobede.

6.00 INČON– JEONBUK GG

Inčon je u utorak u Kini igrao zahtevan meč Azijske lige šampiona i izgubio od Šandonga. Iako isceđen i umoran od višesatnog puta, neće izgubiti od Jeonbuka. Verujem da će pasti bar po gol na obe strane.

8.30 FIKS ULSAN – POHANG 1

Osvajanjem kup pehara, Pohang je praktično završio sezonu. Posle slavlja zalivenog šampanjcem, ne verujem da će biti u stanju da zapreti lideru. Kec je fiks kola.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov