TRAŽI SE 230 RADNIKA: U Bačkoj Topoli u petak Sajam zapošljavanja

J. L.

15. 05. 2024. u 12:16

Ispostava subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Bačkoj Topoli organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 17. maja, od 10 do 13 časova, u Domu kulture.

ТРАЖИ СЕ 230 РАДНИКА: У Бачкој Тополи у петак Сајам запошљавања

foto: TV Subotica

Dolazak na manifestaciju najavila su 22 poslodavca koji su prijavili potrebu za zapošljavanjem više od 230 radnika različitih obrazovnih profila, što je dobra prilika za nezaposlene da pronađu adekvatno zaposlenje kako u svom osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

Traženi će biti: operateri u proizvodnji sa završenom osnovnom školom u oblasti mašinske, elektro, građevinske, tekstilne i prehrambene industrije, zavarivači, bravari, operateri na CNC mašinama, operateri u proizvodnji proizvoda od plastike i gume, kao i proizvoda električne i elektronske opreme za auto industriju, viljuškaristi, traktoristi, administrativni radnici i konsultanti prodaje, magacioneri, prodavci, radnici obezbeđenja, vozači sa C kategorijom, točioci goriva, kasiri, farbari, stolari, mašinski, elektro i građevinski inženjeri i inženjeri zaštite bilja, agronomi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića