JANJUŠEVIĆ OŠTRO ODGOVORIO PARANDILOVIĆU: Jedina ti je pobeda ona kada si bio na listi "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje"

Novosti online

13. 05. 2024. u 20:00

ČLAN Predsedništva SNS Krsto Janjušević odgovorio je na optužbe Miloša Parandilovića da "sprovodi teror nad kandidatima Novog lica Srbije u Novoj Varoši", te podsetio kako je Parandilović nekad bio za Aleksandra Vučića.

ЈАЊУШЕВИЋ ОШТРО ОДГОВОРИО ПАРАНДИЛОВИЋУ: Једина ти је победа она када си био на листи Александар Вучић - Србија побеђује

Foto: RTS Printskrin

- Parandiloviću, da mi nisu poslali tvoje idiotsko saopštenje, ne bih ni znao da imaš listu u Novoj Varoši. Osoba koju pominješ kao nekog ko je progonjen u Novoj Varoši posle tvog idiotskog saopštenja zove redom ljude koje si optužio i ograđuje se od bljuvotina koje si naveo, istu zloupotrebio i pokazao svoje "novo lice" bez obraza. Vidim sporna ti je moja biografija. Na svoju biografiju sam ponosan, a konkretno za Priboj sam bio učesnik u realizaciji mnogih projekata koji su Priboj na svim poljima promenili na bolje i to Pribojci znaju. Sve to zahvaljujući Aleksandru Vučiću i vrednim i divnim Pribojcima sa kojima smo se zajedno izborili za bolji Priboj i nastavićemo još jače. U tvojoj biografiji Parandiloviću jedini uspeh i pobeda je ona kada si 2016. godine bio na listi Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje. Tada smo ti bili dobri i Aleksandar Vučić i ja. Porodično smo išli na veličanstvene mitinge i skupove podrške politici Aleksandra Vučića, delili iste sendviče u autobusima od Priboja do Beograda, družili se. Moram ti priznati da si u lokalnoj skupštini sjajno zastupao stavove liste "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje". Tih godina smo znali neretko razgovarati, ti me hvalio kao nekoga ko je mnogo uradio za Priboj, ko hoće svima da pomogne. Ne znam jesi li tada bio iskren ili sad, tj. ako sad ne lažeš, što si lagao tada i obrnuto. Tebe je na žalost tvoja šifra odvela u taj svet mržnje, primitivizma i podmuklosti gde nije dovoljno za sebe napisati da si novo lice ako nemaš obraza. Ja kroz Priboj šetam srećan, ponosan na mnogo prijatelja, na divne sugrađane koje rado srećem i razgovaramo kako da Priboj bude još bolji, a ti iz početka moraš da upoznaješ Pribojce, jer si ti neko novo lice. Ja ću nastaviti da radim, ti da mrziš, a narod da oceni na izborima - napisao je Janjušević na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)