NISU OKRENULI GLAVU: Đurić pohvalio trojicu radnika "Čistoće" koji su spasli život nepoznatom čoveku

Lj.P.

07. 05. 2024. u 13:43

GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić sastao se u Gradskoj kući sa radnicima JKP „Čistoća“ Danijelom Nikolićem, Haljitom Bezjakom i Sabitom Itajem iz Novog Sada, koji su proteklog petka, u vreme obavljanja svojih radnih zadataka, spasli život čoveku koji je hteo da ga okonča skokom sa Varadinskog mosta u Dunav.

НИСУ ОКРЕНУЛИ ГЛАВУ: Ђурић похвалио тројицу радника Чистоће који су спасли живот непознатом човеку

FOTO: Pres služba Grada

- Oni su naši heroji! Radnici „Čistoće“ sprečili su da jedan čovek okonča život i pokazali na delu hrabrost i spremnost da pruže pomoć. Oni nisu okrenuli glavu na drugu stranu niti su nezainteresovano nastavili svojim putem, već su bez oklevanja svoje vreme i pažnju usmerili na nepoznatog čoveka kojem je u tom trenutku bila potrebna pomoć. Hvala na iskazanoj ljudskosti i nadam se da će vaš primer humanosti slediti i drugi – rekao je Milan Đurić.

FOTO: Pres služba Grada

FOTO: Pres služba Grada

Radnici tog javno-komunalnog preduzeća došli su na prijem u Gradsku kuću u pratnji direktora Donalda Božića, koji je takođe pohvalio kako njihov radni angažman, tako i savesno, humano i odgovorno ponašanje.

FOTO: Pres služba Grada

Ova tri hrabra čoveka su, podsećamo, na Veliki petak, prilikom obavljanja svog redovnog posla, na putu za Petrovaradin, prelazeći preko Varadinskog mosta, zapazili čoveka koji je stajao s druge strane ograde, okrenut prema vodi, koji je nameravao da skoči s mosta u Dunav. Parkirali su kamion i vratili se do nepoznatog čoveka i uspeli da ga odvrate od njegove namere da skoči s mosta i tako sprečili tragediju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!