"NORTHSTORM" PONOVO NA PALIĆU: Spektakl za sve ljubitelje sporta ove jeseni kod Subotice

J. L.

03. 04. 2024. u 17:34

Jedinstvena "Northstorm" trka, spektakl za sve ljubitelje sporta na Paliću, održaće se 28. septembra.

NORTHSTORM ПОНОВО НА ПАЛИЋУ: Спектакл за све љубитеље спорта ове јесени код Суботице

foto:subotica com

Subotičko sportsko udruženje "Skayraners" po drugi put organizuje jedinstvenu trku dugu 13 kilometara sa preprekama. Prelepi ambijent Palićkog jezera prošle godine okupio je oko 450 učesnika, a za prijave za predstojeće nadmetanje je već počelo.

 - Pored novih prepreka i mnogo iznenađenja koje smo pripremili ove godine, tu su i nove startne grupe, koje nose nazive vetrova, a svako može izabrati grupu po svojoj meri. Tu su "Storm" - takmičarska startna grupa koja će krenuti prva i u kojoj takmičari mogu da izbegnu potencijalne gužve na preprekama. Posle nje kreće grupa "Gale".  Za sve one koji žele da dožive iskustvo, ali nisu u potpunosti spremni za takmičarske grupe, tu je "Breeze" netakmičarska kategorija bez merenja vremena i bez obaveze prelaska prepreka. Nismo zaboravili ni najmlađe, za njih je tu "Northstorm for kids by Su Team" koje je besplatna i ima humanitarni karakter - najavljuje Nikolas Vuković, jedan od organizatora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar