REKONSTRUISANO 70 PARKING MESTA, TROTOAR, KOLOVOZ... : Aktivnosti JKP „Parking servis“ u Novom Sadu

Lj.P.

16. 08. 2023. u 15:09

JAVNO komunalno preduzeće „Parking servis” Novi Sad rekonstruisalo je 70 parking mesta i trotoar u Ulici dr Ivana Ribara, na površini od oko 1.100 metara kvadratnih.

РЕКОНСТРУИСАНО 70 ПАРКИНГ МЕСТА, ТРОТОАР,  КОЛОВОЗ... : Активности ЈКП „Паркинг сервис“ у Новом Саду

Parking servis

U tom preduzeću ističu da su parking mesta rekonstruisana upotrebom raster ploča, koje su u poslednje vreme nezaobilazne u uređenju parking prostora, kao najbolje i najprihvatljivije ekološko i estetsko rešenje. Takođe, na tom prostoru postavljeno je i novo parkiralište za 30 bicikala.

- Zbog dotrajalosti asfaltne podloge, obnovljena je saobraćajnica na površini od 1.400 metara kvadratnih, u dužini od 250 metara, kao i prostor uz garaže, površine 1.160 metara kvadratnih. Paralelno sa radovima na rekonstrukciji parkirališta, u sklopu projekta „Čista Srbija” urađena je i kompletna kanalizaciona mreža - kažu u JKP „Parking servis“ i ujedno se zahvaljujuju žiteljima tog dela Limana dva na razumevanju i strpljenju tokom radova, čiji rezultat je, kako ističu, obnovljen prostor na kome će biti olakšana svakodnevna komunikacija, kao i bezbednije i kvalitetnije parkiranje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku