RADOVI NA ODRŽAVANJU KOLOVOZA U NOVOM SADU I FUTOGU: Menja se režim saobraćaja

S.B.

13. 03. 2023. u 06:40

RADOVI na kolovozu i saobraćajnicama u pojedinim ulicama u delu Novog Sada između keja i centra, kao i radovi na Limanima, u narednih nedelju dana uticaće na promenu režima saobraćaja.

РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ КОЛОВОЗА У НОВОМ САДУ И ФУТОГУ: Мења се режим саобраћаја

S.B.

Tako u ponedeljak, 13. marta, u okviru redovnog održavanja putne infrastrukture, počinju radovi na popravci kolovoza u jednosmernoj ulici Ilije Vučetića, pored koje će za saobraćaj biti zatvorena i Ulica Jovana Boškovića. Izvođači radova očekuju da će, prema planiranoj dinamici, koja je, kako ističu, uslovljena i vremenskim prilikama, posao završiti do subote, 18. marta.

Takođe, apeluju na učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, ali i da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova i da, ukoliko postoji mogućnost za to, koriste alternativne pravce radi efikasnijeg odvijanja saobraćaja.

Radovi na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, na deonici od tržnog centra „Promenada“ do Fruškogorske ulice, u okviru izgradnje kružne raskrsnice, teku planiranom dinamikom. Zbog tih radova je zatvorena kolovozna traka u smeru ka keju, a za saobraćaj se koristi suprotna traka dvosmerno, tako da sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

U okviru radova na izgradnji kanalizacione mreže na delu Ulice Narodnog fronta, do 14. marta biće izmenjen režim saobraćaja u zoni raskrsnice sa Ulicom Dr Ivana Ribara.

Ulica Narodnog fronta će od srede, 15. marta biti ponovo prohodna a nastavak radova na izgradnji kanalizacione mreže usloviće privremenu zabranu saobraćaja u Ulici Dr Ivana Ribara, od Narodnog fronta do Blagoja Parovića, sve do 14. jula. Na učesnike u saobraćaju apeluje se da izbegavaju zone radova i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana.

Uporedo sa radovima na izgradnji saobraćajnih površina, izvode se radovi u okviru izgradnje javnog osvetljenja i atmosferske kanalizacije, kao i rekonstrukcija kanalizacione mreže koja se realizuje u okviru projekta „Čista Srbija“.

FUTOG

u Futogu će u Ulici cara Lazara, na deonici od Branka Radičevića do Braće Bošnjak, od utorka, 14. marta, biti potpuno obustavljen saobraćaj. Taj deo ulice predstavlja prvu fazu sanacije kolovoza čiji se završetak očekuje početkom aprila. Tada će početi druga faza radova, od ulice Braće Bošnjak do državnog puta. Rehabilitacija prometne Ulice cara Lazara biće od izuzetnog značaja za žitelje Futoga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna