ĐOKOVIĆ STIŽE U TIRANU? Sportski analitičar u Novakovoj majici zapalio Albaniju (FOTO+VIDEO)

Novosti online

13. 10. 2020. u 19:16

ALBANSKI sportski analitičar i bivši učesnik Velikog brata, Arjan Bakali, pojavio se u studiju tokom najgledanije emisije Procesi Sportiv u majici sa imenom Novaka Đokovića.

ЂОКОВИЋ СТИЖЕ У ТИРАНУ? Спортски аналитичар у Новаковој мајици запалио Албанију (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Bakali je pokazao majicu na samom početku emisiju na zaprepašćenje vodietlja emisije. Arjan je posle kazao da majicu nosi kao znak solidarnosti posle Novakovog poraza u finalu Rolan Garosa, takođe spomenuvši i njegovo prijateljstvo sa našim teniserom.

Tamošnji mediji brzo su reagovali i odmah počeli sa lavinom negiatvinih komentara na Arjanov račun, oni podsećaju tamošnju javnost na veliku pomoć koju Novak Đoković šalje našim ljudima na Kosovu i ''vrte'' snimak na kome naš Nole peva pesmu Vidovdan. Tamo je taj snimak takođe pokrenuo lavinu negativnih komentara, još onomad.

Foto: Printskrin

 

Kako prenose tamošnji mediji, sve ovo nije smetalo Arjanu Bakaliju koji je sve najlepše pričao o Novaku i takođe najavio mogućnost dolaska slavnog srpskog tenisera u Tiranu! Po njegovim rečima on je kontraktirao oca Novaka Đokovića, koji mu je u telefonskom razgovoru najavio da je ovakav scenario moguć, samo kada prođe korona, ali čim se ona završi, svi će oni uskoro biti u Tirani.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!