ALKARAZ SIGURAN: Evo šta očekuje od Đokovića, a šta od Nadala na Rolan Garosu

Novosti online

22. 05. 2024. u 17:30

Španski teniser Karlos Alkaraz se sprema za Rolan Garos, a sada je govorio o svojoj formi, pripremama, ali i Novaku Đokoviću.

АЛКАРАЗ СИГУРАН: Ево шта очекује од Ђоковића, а шта од Надала на Ролан Гаросу

Foto: Profimedia

On je na početku prokomentarisao da će biti spreman za drugi gren slem u sezoni, ali očekuje i da njegovi najveći rivali budu na vrhunskom nivou.

- Janik se vraća iz povrede, i ja takođe. Đoković ne igra svoj najbolji tenis, ali sam prilično siguran da kada izađemo na teren Rolan Garosa, činiće se da se nismo povredili - rekao je Alkaraz.

Rekao je i da iako Novak ne igra najbolji tenis, očekuje da na Rolan Garosu pokaže zašto je svetski broj jedan.

- On verovatno ne igra svoj najbolji tenis, ne osvaja turnire, ali može da igra Rolan Garos i da ga osvoji. Novak ima taj talenat, ne osvaja turnire godinu dana i onda dođu veliki trenuci, veliki turniri, gde on ume da pobedi i da pokaže svoj najbolji tenis. Svi se zapitaju: "Kako je to moguće?" Ali to je duh Novaka Đokovića i zato je jedan od najboljih u istoriji - rekao je španski teniser.

Prokomentarisao je i formu svog sunarodnika Rafaela Nadala.

- Kao i Novak, verovatno i Rafa ne igra svoj najbolji tenis, ne oseća se dobro fizički, ali na Rolan Garosu mislim da ima šanse da igra sjajan tenis i da ostvari veliki rezultat. Godinama je pokazao da je u stanju da uradi to - zaključio je treći teniser sveta.

Rolan Garos se igra od 20. maja do 9. juna.

BONUS VIDEO: "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)