RAFO, ŠTA TO RADIŠ?! Kamere snimile sve, Nadal pipka drugaricu Novaka Đokovića

Александар Илић
Aleksandar Ilić

22. 05. 2024. u 17:07

NAJBOLjI teniseri planete pripremaju se za drugi grend slem sezone - Rolan Garos, a formu u Parizu bruse i Rafael Nadal i Arina Sabalenka.

РАФО, ШТА ТО РАДИШ?! Камере снимиле све, Надал пипка другарицу Новака Ђоковића

Foto: Profimedia

Nakon jednog treninga Rafael Nadal prošao je pored Beloruskinje Arine Sabalenke sa kojom je razmenio nekoliko rečenica, a usput je i nasmejao. 

Gest koji je izazvao pažnju javnosti bio je Nadalov dodir prstom po leđima Sabalenke, na koji je ova reagovala sa osmehom i zagonetnim odgovorom na društvenim mrežama.

Nakon ovog susreta, dežurni tviteraši su brzo reagovali, komentarišući ovaj neobičan susret. "Rafa stidljiv momak" i "Dodirnuta rukom Boga", samo su neki od komentara koji su se pojavili.

Međutim, dobra drugarica Novaka Đokovića, ArinaSabalenka je ostala tajanstvena u svojim odgovorima.

- Hahahaha hajde da vidimo - oglasila se Beloruskinja, uz emotikone sa osmehom i prekrštene.

Kad igra Đoković?

U trenutku kada je završen meč Hanfman - Marej, organizatori turnira u Ženevi nisu obelodanili raspored mečeva za sredu, ali je bilo sigurno da će tada Nemac i Srbin odmeriti snage. Nešto kasnije, objavljeno je i kada tačno počinje meč Novak Đoković - Janik Hanfman.

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZVEZDA SE REŠILA VEZISTE: Stranac napustio Marakanu, a ostaje u Superligi