NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

SKANDAL U ITALIJI! Slavna teniserka opljačkala vilu i odnela persijske tepihe

Novosti online

21. 05. 2024. u 09:55

Poznata italijanska teniserka Kamila Đorđi susreće se sa velikim optužbama.

СКАНДАЛ У ИТАЛИЈИ! Славна тенисерка опљачкала вилу и однела персијске тепихе

Foto: Profimedia

Kako prenose tamošnji mediji, ona je optužena od strane gazde bivše vile, u kojoj je stanovala šest meseci, da je tom prilikom načinila štetu između 50.000 i 100.000 dolara!

Naime, navodno, prilikom selidbe nije platila rentu, a pritom je odnela i persijske tepihe, nameštaj i vredne antikvitete.

- Kamila je sa porodicom pobegla ne plativši polugodišnju rentu. Takođe, ona je ukrala polovinu nameštaja, uključujući persijske tepihe i antikvarni sto težak više od pola tone. Ukupna šteta iznosi između 50 i 100 hiljada evra - naglasio je vlasnik vile i dodao da je razgovarao sa ocem poznate teniserke:

- Rekao je da to nisu neke vredne stvari. To je jako ružan odnos prema osobi koja je pretrpela gubitak, kako finansijski, tako i sa emotivne strane. Te stvari su bile deo mog života i moje majke. Pre par meseci su me komšije upozorile da su došli kamioni za utovar nameštaja, a kada sam stigao, nikoga nije bilo tu i kuća je bila poluprazna. Neke stvari su ostavili u bašti, jer nisu mogli da ih utovare.

Policija se još uvek nije oglašavala, a pitanje je i da li će biti uključena u čitav slučaj.

Inače, ova situacija i ne bi bila toliko čudna da Đorđijeva tokom igračke karijere, koju je okončala početkom meseca, nije zaradila milione.

Od trenutka kada je saopštila da je završila karijeru, njen trag se gubi, a u medijima se spekulisalo da je to zbog raznih krivičnih dela.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića