JOŠ JEDAN ŠOK U RIMU! Šampion Danil Medvedev mora kući!

Novosti online

14. 05. 2024. u 19:33 >> 20:16

Novak Đoković je senzacionalno izgubio u trećem kolu ATP turnira u Rimu, ali taj masters je bio "koban" i za još jednog favorita.

ЈОШ ЈЕДАН ШОК У РИМУ! Шампион Данил Медведев мора кући!

FOTO: TennisTV

Rus Danil Medvedev, koji je u ponedeljak u tri seta velike borbe eliminisao reprezentativca Srbije, Hamada Međedovića, u utorak je eliminisan.

Naime, Medvedeva je, kao četvrtog tenisera sveta, pobedio 16. sa ATP liste, Amerikanac Tomi Pol - rezultat u osmini finala glasio je 6:1, 6:4 za Pola.

Meč je trajao svega 74 minuta i američki igrač je za to vreme u potpunosti dominirao, iako je naspram sebe imao šampiona ovog mastersa.

Medvedev je imao dvostruko manje direktnih poena (9-18), na svoje servise je "uzeo" svega polovinu poena (21 od 42), a na servise Pola 36% (21/58).

Tomi Pol će u četvrtfinalu igrati protiv Huberta Hurkača, koji je posle preokreta, kao 9. na ATP listi, savladao 19., Sebsastijana Baeza, rezultatom 5:7, 7:6(4), 6:4.

Ko pobedi u meču Pol - Hurkač, u polufinalu će igrati ili sa Nikolasom Harijem, ili sa Stefanosom Cicipasom, koji je u poslednjem meču ovog dana deklasirao 11. na ATP listi, Aleksa de Minora sa 6:1, 6:2. 

Na drugoj strani žreba četvrtfinalisti su Tabilo - Žang, odnosno Zverev - Fric.

 

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!