VELIKE POLICIJSKE SNAGE NA NOGAMA Evo šta se dešava uoči meča Novaka Đokovića u Rimu

Novosti online

12. 05. 2024. u 13:06

Nastavljaju se mečevi na Mastersu u Rimu ove nedelje, a prvi reket sveta Novak Đoković bi trebalo posle 14 sati da igra meč trećeg kola protiv Alehandra Tabila.

ВЕЛИКЕ ПОЛИЦИЈСКЕ СНАГЕ НА НОГАМА Ево шта се дешава уочи меча Новака Ђоковића у Риму

FOTO: Tanjug/AP

Nastavljaju se mečevi na Mastersu u Rimu ove nedelje, a prvi reket sveta Novak Đoković se spremao da igra meč trećeg kola protiv Alehandra Tabila.

Mere bezbednosti u prestonici Italije su na najvećem nivou, što potvrđuje i veliki broj policijskih snaga oko stadiona, prenosi "Telegraf".

Policija je zatvorila najbliži most Foro Italiku kako bi bila kontrolisana masa koja dolazi iz jednog pravca. Tako, organi reda raspoređeni su na sve strane kako bi se na najmanju moguću meru svela svaka mogućnost za bilo kakav problem i kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Naravno, razlog nije samo tenis, već i fudbal koji se "umešao" na Foro Italiko.

Naime, pored teniskog komplkeksa u Rimu nalazi se i legendarni stadion Olimpiko na kojem od 12.30 Lacio dočekuje Empoli u meču 36. kola Serije A.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

(UŽIVO) MOĆNE REČI VUČIĆA NA GENERALNOJ SKUPŠTINI UN: Predsednik Srbije sasuo celom svetu istinu u lice