ĐOKOVIĆ REKET ZAMENIO PALICOM: Vratio se u Marbelju i u prvom planu mu trenutno nije tenis (FOTO)

Novosti online

19. 04. 2024. u 13:00

Srpski teniser Novak Đoković se nalazi u Španiji, gde je doputovao nakon što je izgubio u polufinalu mastersa u Monte Karlu.

ЂОКОВИЋ РЕКЕТ ЗАМЕНИО ПАЛИЦОМ: Вратио се у Марбељу и у првом плану му тренутно није тенис (ФОТО)

Foto: Profimedia

Novak Đoković ponovo nije stigao do finala, a ni do titule u 2024. Prošle sedmice je igrao na mastersu u Monte Karlu i došao je do polufinala u kojem je izgubio od Kaspera Ruda.

Ranije ove godine, zaustavljen je u polufinalu Australijan opena, izgubio od Janika Sinera, odnosno u 3. kolu Indijan Velsa u kojem ga je pobedio Italijan Luka Nardi.

Đoković se vratio u Španiju. Tamo je Nole sa svojim timom, gde trenira, ali i igra golf i tako prekraćuje slobodno vreme. Objavio je fotografiju na Instagramu u opisu koje je napisao:

- Vreme za golf! - napisao je Đoković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Đokovic (@đokernole)

Glavno oružje reket zamenio je golf palicom. Makilroj je profesionalni golf igrač iz Velike Britanije. Na čelu liste kao golfer broj jedan proveo je 100 nedelja.

Nole je prošle godine u maju učestvovao na golf turniru u Italiji. Pored toga što je pokazao zavidne veštine, bio je zadužen i za zabavu na terenu.

Publika je uživala na tribinama, dok je najbolji u igri sa lopticom i reketom bio glavni šoumen na zelenom tepihu u Večnom gradu. 

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)