DIMITROV LAKO PROTIV DOMAĆINA: Čeka boljeg iz duela Kecmanović - Beretni

Novosti online

08. 04. 2024. u 15:33

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov pobedio je domaćeg igrača, Valentina Vašeroa rezultatom 2:0, po setovimsa 7:5, 6:2 i obezbedio prolaz u drugo kolo masters turnira u Monte Karlu.

ДИМИТРОВ ЛАКО ПРОТИВ ДОМАЋИНА: Чека бољег  из дуела Кецмановић - Беретни

Foto: Profimedia

Trenutno deveti teniser sveta, Grigor Dimitrov salvio je protiv 138. na ATP listi posle sat i po igre. Dimitrov će u narednom kolu Monte Karla igrati sa pobednikom meča u kojem se sastaju srpski teniser Miomir Kecamnović i Italijan Mateo Beretini.

Plasman u drugo kolo obezbedio je i Kanađanin Feliks Ože Alijasim koji je bio bolji od Italijana Luke Nardija sa 6:2, 6:3. Njegov naredni rival biće Španac Karlos Alkaras koji je slobodan u prvom kolu.

Foto: Profimedia

Dalje je prošao i Austrijanac Sebastijan Ofner pošto je slavio protiv Britanca Danijela Evansa sa 6:1, 6:4. On će u sledećem kolu igrati protiv Nemca Aleksandera Zvereva.

Svoje mesto u drugom kolu Monte Karla obezbedili su i Australijanac Aleksej Popirin, kao i Argentinac Fransisko Serundolo.

Istoriju je ispisao Sumit Nagal koji je postao prvi indijski teniser koji je upisao pobedu na turnirima iz serije 1000.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila