HRVATI UDARILI NA NOVAKA: Đoković otpustio Ivaniševića, a oni ovako reagovali

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 03. 2024. u 11:48

NAJBOLjI teniser planete Novak Đoković raskinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem i to tokom turnira u Indijan Velsu, prenose mediji u komšiluku.

ХРВАТИ УДАРИЛИ НА НОВАКА: Ђоковић отпустио Иванишевића, а они овако реаговали

FOTO: Tanjug/AP

S obzirom na to da Novak Đoković nije odbranio titulu na Australijan openu, a nakon toga igra ispod očekivane forme, odlučio je da promeni taktiku i osveži stručni štab.

- Ivanišević je, saznajemo, Đokovićevu odluku dobio tokom mastersa u Indijan Velsu, odakle se vratio sa saznanjem da više neće biti trener srpskog tenisera. U prevodu, "polovična" američka turneja bila je oproštajna, a rano ispadanje i neočekivani poraz od Luke Nardija nimalo nisu popravili utisak, pišu Sportske novosti.

Podsećaju da saradnja Đokovića i Ivaniševića traje od 2019. godine, ali da je dolazak menadžera Marka Mejdena nagoveštavao promene u timu.

Pominju i burne ispade koje je Novak imao prema Ivaniševiću na terenu, kao i ostalim članovima tima, što je impliciralo nezadovoljstvo.

- Neposredan povod za raskid bio je loš početak 2024, ali saradnja je postala klimava još letos, kad je Đoković (36), kako saznajemo, u nekoliko navrata otvoreno pokazao nepoverenje prema vlastitom timu, piše ovaj hrvatski medij.

Sve ove promene događaju se u olimpijskoj godini, kada Đoković želi da se vrati na vrh, posebno pred Olimpijske igre, gde želi da osvoji zlato za svoju zemlju.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu