OVO JE CENA KARTE ZA MEČEVE U MONTE KARLU: Evo koliko košta da uživo gledate Novaka Đokovića

Novosti online

26. 03. 2024. u 14:17

Organizatori masters turnira u Monte Karlu, na kojem se očekuje i nastup Novaka Đokvića, saopštili su cene ulaznica i time izazvali veliku pažnju.

ОВО ЈЕ ЦЕНА КАРТЕ ЗА МЕЧЕВЕ У МОНТЕ КАРЛУ: Ево колико кошта да уживо гледате Новака Ђоковића

Foto: Profimedia

Opšti utisak je da su karte više nego pristupačne u ovom momentu, mada se očekuje poskupljenje kako se početak turnira bude bližio.

Najjeftinije ulaznice za prvi dan takmičenja za prvu, drugu i treću kategoriju koštaju svega 38 evra, "prestiž" je 43 evra, "superkategorije J i K“ se nude za 65 evra, dok su najskuplje ulaznice za "superkategoriju S“ 70 evra.

Karte za "superkategorije“ mogu se kupiti samo do četvrtfinalnih duela i to po cenama od 235 evra za S i 220 evra za J i K, dok su najjeftinije za taj dan (četvrtak, 11. april) 70 evra.

Foto: Profimedia

Kada je reč o finalnom meču, možete kupiti samo ulaznice za "prestiž" po ceni od 200 evra. Prva kategorija košta 185 evra, druga 160 evra, a treća 88 evra.

Zbirna karta za polufinala i finala košta 375 evra za prestiž, 350 evra za prvu kategoriju, 295 evra za drugu i 160 evra za treću.

Naravno, moguće je unapred kupiti ulaznicu za ceo turnir. Tada se nudi mogućnost odabira "superkategorije S“ po ceni od 1.680 evra, za "superkategorije J i K“ cene se kreću od 1.595 evra, dok je "prestiž" 990 evra. Prva kategorija vredi 910 evra, druga 750, a treća 480 evra.

Turnir u Monte Karlu počinje šestog aprila. Novak Đoković slovi za najvećeg favorita.

BONUS VIDEO POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila