ĐOKOVIĆ SE POSLE PET GODINA VRATIO U INDIJAN VELS: Lepo je biti u teniskom raju, povezujem se sa publikom

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

10. 03. 2024. u 02:50

NOVAK Đoković uspešno je preskočio prvu prepeku u Indijan Vels. Srbin je bio bolji od Aleksandra Vukića sa 6:2, 5:7, 6:3. Najbolji teniser sveta posle meča nije krio oduševljenje što se posle pet godina vratio u kalifornijsku pustinju.

ЂОКОВИЋ СЕ ПОСЛЕ ПЕТ ГОДИНА ВРАТИО У ИНДИЈАН ВЕЛС: Лепо је бити у тениском рају, повезујем се са публиком

FOTO: Tanjug/AP

Nole se najpre dotakao Australijanca za čiju je partiju je imao samo reči hvale.

- Igrao je sjajno i zaslužuje veliki aplauz i zasluge, videli ste reakcije publike, cenili su njegov tenis, kvalitet je bio visok u drugom i na početku trećeg seta. Jako je dobro servirao i igrao forhend, bilo je teško proći kroz njega, išao je na udarce, puštao ruku, pokušavao sam da nađem rešenje u trećem setu. Kada sam napravio brejk u trećem setu, video sam da mogu malo laganije da uđem u nastavak - rekao je Đoković.

Ovo je osvajaču 24 grend slem titule bio prvi meč u Indijan Velsu posle pet godina.

- Neverovatno je, baš je dugo pet godina. To je mnogo vremena za tenisera. U isto vreme, deluje da je 2019. godina bila juče. Povezujem se sa publikom, ja sam već pet dana ovde, ljudi dolaze, stvarno je lepo videti strast i poštovanje za tenisere. Lepo je biti u teniskom raju.

Na kraju je dodao da ovaj turnir ne zovu bez razloga teniski raj.

- Lepo je vratiti se posle pet godina. Ovo zovu teniskim rajem, jeste tako, svi se lepo osećaju od igrača, ljubitelja tenisa, koji učestvuju u organizaciji. Svake godine je sve bolje. Neke ohrabrujuće, pokretačke energije sam osećao. Drago mi je da sam počeo pobedom - zaključio je Đoković.

Podsetimo, Novak će u trećem kolu ovog mastersa igrati protiv Italijana Luke Nardija koji je kao srećni gubitnik ušao u glavni žreb.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener