RODIK: ''Nemoguće je dati statistički argument da Đoković nije najbolji ikad''

Novosti online

16. 09. 2023. u 12:28

Nemoguće je dati statistički argument protiv toga da je Novak Đoković najbolji ikad. To je kao dokazivanje gravitacije u ovom trenutku, tvrdi nekadašnji američki teniser Endi Rodik.

РОДИК: Немогуће је дати статистички аргумент да Ђоковић није најбољи икад

Tanjug/AP

- Izjednačio je rekord Margaret Kort sa 24 Slema, ali želi sve rekorde. Želeće da dođe do 25. Posle toga, u suštini igra protiv samog sebe. Biće između onoga što je njegova motivacija i onoga što mu telo govori. Zdravlje nikada ne uzimate zdravo za gotovo, posebno ne pred kraj karijere, ali, ako je motivisan, njegovo telo izgleda kao da je potpuno u redu da igra još nekoliko godina - napisao je Rodik u autorskom tekstu za "Betway".

Rodik je poslednji Amerikanac koji je osvojio US Open, pre 20 godina, što mu je i jedina gren slem titula, a može da se pohvali da ima bolji međusobni skor sa Đokovićem (5:4).

On je imao tu čast da preda Đokoviću trofej nakon trijumfa na US Openu pre šest dana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene