KADA I GDE GLEDATI ĐOKOVIĆ - FRIC: Srbin posle maratona sa Rusom izlazi na megdan Amerikancu

Novosti online

19. 11. 2022. u 08:16

Novak Đoković igraće protiv Tejlora Frica u polufinalu Završnog mastersa u Torinu.

КАДА И ГДЕ ГЛЕДАТИ ЂОКОВИЋ - ФРИЦ: Србин после маратона са Русом излази на мегдан Американцу

FOTO: AP/Tanjug

Duel Srbina i Amerikanca na programu je u subotu od 14 časova, uz direktan prenos na Sport Klubu 1.

Samo 21 sat od forhend vinera koji je Đokoviću doneo pobedu u maratonskom meču protiv Danila Medvedeva, prvi poen biće odigran u dvorani „Alpitur“.

Nije Novak izgledao najbolje u tom poslednjem meču „crvene grupe“, ali je nakon velikog trijumfa istakao da će uraditi sve sa svojim timom kako bi bio spreman za polufinale.

- Nisam zabrinut, jer vam briga samo oduzima energiju koja vam je potrebna. Često sam u životu uspevao da se oporavim veoma brzo, nadam se da će to ponovo biti slučaj – rekao je Srbin.

U međusobnim susretima sa Fricom vodi 5:0. Poslednji duel dvojica tenisera odigrala su prošle sezone na mastersu u Parizu, a Đoković je trijumfovao maksimalnim rezultatom.

Amerikanac je do polufinala u Torinu došao pobedama nad Rafaelom Nadalom i Feliksom Ože-Alijasimom.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu