"ZADOVOLJNA I PONOSNA": Angelina Topić brusi formu za Olimpijske igre

Novosti online

22. 05. 2024. u 11:42 >> 11:51

Srpska atletičarka i skakačica uvis Angelina Topić vrlo emotivno doživljava činjenicu da će nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu.

ЗАДОВОЉНА И ПОНОСНА: Ангелина Топић бруси форму за Олимпијске игре

Foto: Profimedia

Angelina Topić sa samo 18 godina je nacionalna rekorderka u skoku uvis.

- Nekoliko nas će da kruniše sezonu na Olimpijskim igrama, što mi je vau. Nemam jaču reč da izrazim svoje zadovoljstvo i ponos. Teško mi je da pričam o tome. Ponosna sam što sebe sa 18 godina mogu da zovem olimpijcem - rekla je jako emotivno Topićeva.

Mlada atletičarka Topić je sezonu na otvorenom počela na fantastičan način.

- Zanimljiva sezona na otvorenom koju sam započela na jako lep način, sa dve pobede na najjačim mitinzima na kojima mi atletičari možemo da nastupamo, dijamantske lige u Dohi i Marakešu, gde sam uspela da preskočim visinu nacionalnog rekorda, što mi je mnogo drago - rekla je Topićeva.

FOTO: Tanjug/AP

Nema mnogo vremena, a ni prostora za slavlje, očekuje me jako uzbudljiv vikend.

- Sledeće što nas čeka je Balkansko prvenstvo za vikend, a onda i Evropsko prvenstvo za desetak dana u Rimu - dodala je Topićeva.

Topićevu očekuju i nastupi na takmičenjima u svojoj konkurenciji.

- Mi klinci, i dalje mogu da kažem da sam klinka, nastupićemo i na Svetskom prvestvu za juniore u Peruu. Mogu da obećam u ime svih da ćemo da nastavimo da marljivo radimo i treniramo. Nadam se da ćete biti uz nas i u narednim izazovima - rekla je sjajna atletičarka.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!