CRNO IM SE PIŠE: Ozbiljno upozorenje za ruske sportiste pred Olimpijske igre

Novosti online

22. 05. 2024. u 10:04

Olimpijske igre u Parizu održaće se u teškim uslovima koji će stvoriti realne pretnje po Ruse koji u to vreme mogu boraviti u Francuskoj, izjavio je u intervjuu Sputnjiku direktor Prvog evropskog departmana u Ministarstvu spoljnih poslova Rusije Artjom Studenikov.

ЦРНО ИМ СЕ ПИШЕ: Озбиљно упозорење за руске спортисте пред Олимпијске игре

Foto: Piksabej

Diplomata je objasnio da se radi i o „konstantno visokom nivou terorističke pretnje, nepovoljnoj kriminogenoj situaciji, kao i sveobuhvatnoj rusofobiji“.

- Da ne govorimo o takvim praktičnim neprijatnostima kao što je nemogućnost korišćenja ruskih bankovnih kartica, ograničenja plaćanja roba i usluga gotovinom, nedostatak direktnih avionskih linija - dodao je Studenikov.

On je istakao da su na sajtu konzularnog odeljenja ruske ambasade u Francuskoj objavljene preporuke ruskim građanima koji planiraju da putuju u Francusku tokom Olimpijskih igara i posavetovao ih je da se sa njima upoznaju.

Olimpijske igre u Parizu održaće se od 26. jula do 11. avgusta.

 

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu