JELENA BLAGOJEVIĆ OSTAJE U POLJSKOJ: Slavna srpska odbojkašica i u narednoj sezoni nosiće dres Budovlanija iz Lođa

S. K.

21. 05. 2024. u 13:39

JELENA Blagojević je sa odbojkašicama Srbije u Arlingtonu kao član stručnog štaba selektora Đovanija Gvidetija. Ipak, kada se završi letnja, reprezentativna sezona, vraća se igri i zbog toga je njena odluka da ostane u Budovlaniju iz Lođa jedna od najvažnijih odbojkaških vesti u Poljskoj.

ЈЕЛЕНА БЛАГОЈЕВИЋ ОСТАЈЕ У ПОЉСКОЈ: Славна српска одбојкашица и у наредној сезони носиће дрес Будовланија из Лођа

Foto arhiva VN

- Veoma sam srećna što ostajem u Poljskoj. Osećam se veoma dobro u Lođu i jedva čekam novu sezonu i borbu za najviše ciljeve. Ekipa je miks mladih i iskusnijih igračica, tako da se nadam da ćemo izgraditi dobar timski duh - istakla je za poljske medije Blagojevićeva.

Jelena je u Poljskoj nosila dres Hemik Policea (2016/2017) i Rešovije, od 2017. do 2023. Lođu se pridružila u drugom delu sezone, posle epizode u Kini.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet