"NEMA OPUŠTANJA" Jakšić oprezan pred Šabac

Novosti online

07. 05. 2024. u 18:52

Vaterpolista Novog Beograda Nikola Jakšić rekao je pred revanš meč protiv Šapca u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije da se radi o neugodnoj ekipi i da nikako ne sme biti opuštanja.

НЕМА ОПУШТАЊА Јакшић опрезан пред Шабац

FOTO: AP

Novobeograđani u sredu od 20 časova gostuju Šapcu u revanš meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

Ekipa Novog Beograda je u prvom duelu slavila sa 14:6 i samo jedan trijumf je deli od plasmana u finale.

 - Bez obzira na rezultat iz prve utakmice, duel protiv Šapčana zahtevaće maksimalan pristup i punu koncetraciju ukoliko želimo pobedu. Šabac je vrlo neugodna ekipa i zato nikako ne smemo da se opustimo nijednog trenutka - rekao je prvotimac Novog Beograd Jakšić na konferenciji za medije.

Dodao je da su sve utakmice igrane u Šapcu bile neizvesne.

  - Kvalitet je sigurno na našoj strani, ali to ćemo uz ozbiljan pristup morati da dokažemo i u bazenu. Verujem u tim, verujem u mukotrpan minuli rad i trud koji smo uložili čitave sezone i nadam se da će nam se sve to isplatiti i da ćemo još jednom dobrom igrom i pobedom obezbediti plasman u još jedno finale ove sezone - zaključio je Jakšić.

U drugom revanš meču polufinala Radnički u Kragujevcu takođe u sredu od 18.45 dočekuje Crvenu zvezdu, koja je u prvoj utakmici trijumfovala rezultatom 12:7.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku