"MORAM DA ČESTITAM ZVEZDI, VIDIMO SE U MAJSTORICI": Trener Partizana posle meča sa crveno-belima

Novosti online

24. 04. 2024. u 09:45

Odbojkaši Partizana su u četvrtom meču finala plej-ofa posle više od dva i po sata žestoke borbe drugi put savladali odbojkaše Crvene zvezde 3:2, po setovima 25:23, 27:25, 22:25, 22:25, 15:13 i izborili majstoricu.

МОРАМ ДА ЧЕСТИТАМ ЗВЕЗДИ, ВИДИМО СЕ У МАЈСТОРИЦИ: Тренер Партизана после меча са црвено-белима

FOTO: M. Vukadinović

Trener odbojkaša Partizana Bojan Janić čestitao je i svom i timu Crvene zvezde na velikoj borbi u četvrtom meču finala plej-ofa Superlige.

- Imali smo fantastičnog Miliju Mrdaka. Ne znam koliko je imao poena sad ovako iz glave, ali verovatno previše. Ostali momci su bili gore-dole - rekao je Janić.

- Oni imaju konstantnog Duleta Nikolića koji je nerešiva enigma za nas. Naravno, igraju svi momci, svako ima neki kvalitet. Nestvaran rolerkoster, prvi set, pa drugi - ludački. Na kraju se završava sa ovim petim - gde mi vodimo 13:7, a dolazimo do 13:12. Na kraju smo pobedili i mislim da je najrealnije da se ode u petu utakmicu, posle svega prikazanog - rekao je Janić.

FOTO: OSSRB

Trener Partizana Janić imao je reči hvala i za rivala.

- Zvezdi moram da čestitam najiskrenije na svemu što radi. Ekipa koja je vođena jako od strane mog kolege Jevtića, koji je pravi vojnik. Ne padaju nikad, a ako padnu, brzo se vrate. Svaka im čast... Mislim da smo zaslužili petu, pa jedva čekamo svi da krene. I mi i oni. Pa da vidimo. Ja duboko verujem u moje momke - rekao je trener Partizana.

Osvrnuo se i na peti meč, koji će se u petak igrati na Banjici.

- Nema prednosti. Videli ste i u utorak veče. Trebalo je mi da izgubimo i prvi set, pa drugi, onda peti na kraju kad su nas stigli. Bila je strašna frka ko će šta da prođe. Ali iščupali smo se. Nema psihološke prednosti, samo će odlučiti veća želja - zaključio je Janić.

Odlučujući peti meč odigraće se u petak (19.00) na Banjici.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)