KAKVA KLOPKA RUSA! Šef Olimpijskog komiteta se žestoko upecao, ceo svet mu se smeje (VIDEO)

Novosti online

18. 04. 2024. u 11:58

Ruski prankeri Vladimir Kuznjecov (poznat kao Vovan) i Aleksej Stoljarov (poznat kao Leksus), koji su se proslavili zbog veštine da izvuku poverljive informacije od vodećih političara širom sveta, prevarili su i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomasa Baha.

КАКВА КЛОПКА РУСА! Шеф Олимпијског комитета се жестоко упецао, цео свет му се смеје (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Oni su ga naterali da se pomoli „herojima afričkog kontinenta, svetim Vovanu i Leksusu“ da se spreče Igre prijateljstva u Rusiji.

Leksus je putem video-veze razgovarao sa Bahom i potpredsednikom Evropske komisije Margaritisom Shinasom kojima se predstavio kao visoki afrički zvaničnik. On im je rekao da se u njegovoj zemlji praznuju „Sveti Vovan i Leksus“.

- Oni su heroji kontinenta i bilo bi dobro ako biste ponovili ovu (molitvu) - rekao je pranker, nakon čega je stavio ruku na grudi. Bah je ponovio taj gest i pročitao molitvu u čast „svetaca“.

- Obraćam se tebi, Bože, da mi pomogneš: pomozi mi da donesem ispravnu odluku. Sveti Vovane i Leksusu, pomozite mi da donesem ispravnu odluku kako bi sprečili te Igre prijateljstva - rekao je Leksus za kojim su sve od reči do reči ponovili Bah i Shinas.

Shinas je nakon „molitve“ rekao: „Odlično, sada, kada imamo božansko nadahnuće, ništa ne može poći po zlu“.

Podsećanja radi, ranije je Međunarodni olimpijski komitet (MOK) pozvao sportiste i vlade da ne učestvuju na Igrama prijateljstva koje će biti održane od 15. do 29. septembra 2024. godine u Moskvi i Jekaterinburgu.

BONUS VIDEO BLICKRIG ZVEZDE: Hvang duplirao prednost crveno-belih u Ivanjici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)