SKANDAL U LESKOVCU! Igrači Zvezde napustili teren usred meča (VIDEO)

Novosti online

18. 04. 2024. u 08:06

Utakmica 2. kola plej-auta rukometne Superlige između „Dubočice 54“ i Crvene zvezde prekinuta je u 44. minutu pri rezultatu 25:22 za domaći tim.

СКАНДАЛ У ЛЕСКОВЦУ! Играчи Звезде напустили терен усред меча (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U tom trenutku došlo je do grubog faula i isključenja igrača domaćeg tima, kao i gostujućeg zbog prigovora. Gostujući igrači se nikako nisu složili sa tom odlukom, a prednjačio je Panovski, koga su saigrači držali da ne uđe u žešće rasprave sa sudijama. Nakon toga, gostujući tim se povukao sa terena.

Kako se u predviđenom roku nisu vratili na teren, sudije su odsvirale kraj. Do tog trenutka publika je gledala čvrstu i neizvesnu utakmicu u kojoj su Leskovčani imali blagu prednost, ali je bilo perioda i u prvom delu kada su gosti uspevali da povedu.

Leskovačka publika je na kraju bila i zbunjena reakcijom gostiju, jer ništa do tog trenutka nije ukazivalo na neki veći problem.

U ime gostiju Ognjen Kajganić je rekao da nema nikakve zamerke na RK „Dubočica 54“ i čestitao na pobedi.

- Ne pamtim kada je ekipa povučena sa terena. Ovo je jednom moralo da se dogodi, da pukne i da se kaže dosta ovakvom ponašanju sudijske organizacije. Mi više nećemo da trpimo njihovo vređanje našeg trenera, kao i nadmeno i bezobrazno ponašanje tokom utakmice. Ne znam kakve oni sankcije imaju, možda imaju 10, 20, 30 dana da ne sude. Mi smo profesionalci i živimo od ovoga. Više puta tokom utakmice sam rekao delegatu da, ako se nastavi ovako nešto, što je sa ovim sudijskim parom još od pretprošlog kola sa „Jugovićem“ u Kaću bilo, da ćemo povući ekipu. Svaka ekipa ima pravo da igra onako kako želi, ali i kako se dopusti od strane sudija. Ja mislim da smo mi nastavili ovu utakmicu da bi bilo i crvenih i plavih kartona sa obe strane. Ovo je bila moja odluka i nadam se da će se malo više pričati o ovome, da će biti neke promene u organizaciji, u šta sumnjam. Moramo da prestanemo sa vređanjima, sa bahatim ponašanjem, ali i da se na neki način profesionalizuje posao sudija. Da i njima to bude jedini izvor prihoda, pa da vide kako je nama. Mi nemamo pravo da se žalimo ni na šta i ni na koga, a oni mogu da rade šta hoće. Oni su tu zbog nas, a nismo mi tu zbog njih. Žao mi je što je došlo do prekida, verujem da nema zle namere, ali ove stvari se dešavaju često. Ne bih voleo da učestvujem u tome.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)