LIGA STARTUJE IZ VRŠCA: Počinje serija trka Čelendž rejs

Novosti online

03. 04. 2024. u 15:42

Narednog vikenda trkom u Vršcu kreće serijal trejl trka "Challenge race" u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

ЛИГА СТАРТУЈЕ ИЗ ВРШЦА: Почиње серија трка Челенџ рејс

FOTO: SRFS

Ovo je prva od sedam trka, liga počinje startom prve trke kod Vršačke kule, subota 6. aprli, i završava se u novembru na Zlatiboru a u međuvremenu biće ovakve manifestacije u Košutnjaku, Novom Pazaru, Katićima, na Goliji i Smederevu, gde će po prvi put biti održano jedno ovakvo takmičenje.

Vršački trejl biće održan po treći put, na izazovnom terenu u neposrednoj blizini grada, na Vršačkom bregu. Dužine je 9km, počinje i završava se kod Vršačke kule, organizator Savez za rekreaciju i fitnes Srbije na startu lige očekuje oko stotinu trkača koji će se boriti za vredne nagrade u Vršcu ali i za ukupan plasman u ligi "Challenge race".

- Ovo je prva od sedam trka, počinjemo u Vršcu i sezonu trejl trka završićemo na Zlatiboru. Očekujemo dobru trke, dobra vremena ali veliki broj takmičara koji će se oprobati u ovoj disciplini koja je sve više zastupljena među našim trkačima - rekao nam je Dragan Tomašević predsednik Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

FOTO: SRFS

Prošle godine pobednici su bili Milan Ivanović (1.10,17) i Dragana Vidović koja je ubeljivo slavila sa vremenom 1.27,33. Sastavni deo trke će biti „Trail cleaner“ akcija, društveno odgovorna aktivnost koja podrazumeva čišćenje planinskih staza i šetališta u prirodi. Prošle godine skupljeno je 11 džakova smeća i još dodatni kabasti otpad poput branika automobila ili usisivača.

- Za taj deo trke nije potrbena prijava, samo dobra volja i malo slobodnog vremena. Dođite i pridružite nam se u jednoj dobroj misiji koja će vam omogućiti da se bolje osećate i na fizičkom i na drštveno odgovornom planu - dodao je Dragan Tomašević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima