"POŠTUJEMO PROTIVNIKA, DOBAR SU TIM, ALI MI IDEMO NA POBEDU": Trener Gocić pred Pro Reko

Novosti online

01. 04. 2024. u 14:10

Vaterpolisti Novog Beograda u okviru trećeg kola top 8 faze vaterpolo Lige šampiona dočekuje italijanski Pro Reko, u utorak, od 19 časova i 15 minuta.

ПОШТУЈЕМО ПРОТИВНИКА, ДОБАР СУ ТИМ, АЛИ МИ ИДЕМО НА ПОБЕДУ: Тренер Гоцић пред Про Реко

Foto arhiva VN

Biće to duel dve neporažene ekipe iz grupe A u drugoj fazi elitnog takmičenja, ali i dva tima koji su u poslednje dve sezone igrali u finalu Lige šampiona.

- Pred nama je duel sa najtežim mogućim protivnikom. Pro Reko je ekipa koja dominira poslednje tri godine i to ne samo u Italiji, već i u Evropi. Tri puta uzastopno su osvajali titulu šampiona Starog kontinenta, a ove sezone su još dodatno pojačali svoj sastav - rekao je trener Novog Beograda Živko Gocić.

Foto arhiva VN

Strateg Novobeograđana je konstatovao da se pred ovaj važan duel svi u taboru aktelnog srpskog šampiona i osvajača nacionalnog Kupa ne bave toliko protivnikom, već više pažnje posvećuju sopstveoj igri.

- Potrudićemo se da posle zahtevnog turnira Jadranske lige, gde smo u samo tri dana odigrali tri utakmice, oporavimo tim i na najbolji mogući način se pripremimo za utakmicu koja je veliki izazov za nas. Siguran sam da ćemo biti motivisani da pružimo svoj maksimum. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo pobediti Pro Reko koga, ponavljam još jednom, veoma poštujemo - rekao je Gocić.

U drugom meču trećeg kola A grupe top 8 faze Lige šampiona, takođe u utorak, od 19 časova, Jadran u Splitu dočekuje ekipu Marselja.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku