BOR NAJUSPEŠNIJI: Održano prvenstvo Srbije u kik-boksu

Novosti online

12. 03. 2024. u 13:01

Novosadska dvorana SPENS bila je domaćin prvenstva Srbije u kik-boksu u disciplini K1, a najuspešniji u kategorji, seniora, seniorki, starijih i mlađih juniora i juniorki bio je Kik-boks klub Bor.

БОР НАЈУСПЕШНИЈИ: Одржано првенство Србије у кик-боксу

Foto: Kik boks savez

 Učešće na državnom šampionatu uzelo je preko 200 takmičara, a za pomoć u besprekornoj organizaciji takmičenja specijalnu zahvalnicu od strane predsednik Kik-boks saveza Srbije Duška Basraka dobio je Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport, kao i Ognjen Cvetićanin.

Takođe, posebno priznanje za dugogodišnji uspešan rad uručena je i doskorašnjem selektoru reprezentacije Srbije Srđanu Raduloviću, kao i Mići Jotiću, jednom od pionira ovog sporta u našoj zemlji. 

Zlatnim medaljama u konkurenciji seniora okitili su se: Boban Nikolić (do 57 kg), Damir Sejdija (do 60 kg), Bogdan Drašković (do 63,5 kg), Uroš Nešković (do 67 kg) i Lazar Stupar (do 71 kg), dok su titule šampiona Srbije u ženskoj konkurenciji osvojile Zorana Nikolić (do 48 kg) i Valentina Keri (do 65 kg).

Viđen je veliki broj veoma kvalitetnih i uzbudljiv borbi, a novi selektor našeg državnog tima Siniša Vladimirović bio je veoma zadovoljan:

„Moram da priznam da ću biti na teškim mukama da selektiram tim za predstojeća velika takmičenja, posebno u konkurenciji juniora”, sumirao je utiske iz Novog Sada Vladimirović i potom dodao:

„Prikazana je izvanredna borbenost i velika spremnost svih takmičara. Borbe su zaista bila veoma dobre i kvalitetne. Viđena je zdrava, ali oštra konkrencija koja će sigurno doprineti podizanju kvaliteta. Očigledno je da se poslednja tri-četiri meseca veoma dobro radilo po klubovima i to sve može da nas raduje. Nema sumnje da će i u budućnosti biti medalja sa velikih takmičenja. Imamo izuzetno talentovane borce, koji su veoma motivisani tako da sa optimizmom očekujemo izazove koji su pred nama”, zaključio je Vladimirović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku