TURCI GA BAŠ PRETERAŠE! Huligani hteli da linčuju odbojkašice, gađali ih flašama

Novosti online

15. 12. 2023. u 11:17

Domaći mediji često znaju da kažu kako fudbalski navijači u Srbiji znaju da naprave najvatreniju atmosferu u Evropi, ali još luđe ume da bude na tribinama stadiona u Grčkoj i Turskoj koje najviše podsećaju na one u Latinskoj Americi.

ТУРЦИ ГА БАШ ПРЕТЕРАШЕ! Хулигани хтели да линчују одбојкашице, гађали их флашама

Foto: Tviter

Međutim, baš kao i Brazilci, Argentinci i ostali narodi u Južnoj i Srednjoj Americi, i Grci i Turci znaju da preteraju i ove države imaju veliki problem sa huliganizmom.

U Grčkoj svake sezone prvenstvo kasni ili se prekida zbog štrajka prestrašenih sudija, a u Turskoj je jedan internacionalni arbitar pretučen na terenu od strane predsednika kluba i njegovih saradnika.

U Grčkoj su na odbojkaškom derbiju Panatinaikosa i Olimpijakosa huligani teško ranili jednog policajca, a i ovde su Turci "odgovorili" pošto su sad oni divljali na odbojkaškoj utakmici - i to ženskoj odbojci!

Navijači kluba Imamoglu Beledije iz Adane napali su odbojkašice protivničkog tima Nicer Hotel Volejbol iz Malatije! Razjareni huligani iz publike su na teren ubacivali staklene i plastične flaše, a jednoj odbojkašici su tako posekli nogu.

Jasno su mogle da se vide njene suze i morala je da joj bude hitno pružena pomoć. Predsednik napadnute ekipe Mesut Karabulut se oglasio odmah nakon ovog incidenta.

- Vređali su naše igračice i trenere. Publika nije bila normalna, većina su bili muškarci i oni su bacali staklene i plastične boce na njih. Na kraju meča se tribine nisu ispraznile. Nastavili su s uvredama i napadima, a devojkama nije dozvoljeno da odu u svlačionice. Bacali su sve što su stigli, neki su čak pokušali da dođu na teren da prebiju igračice - istakao je Karabulut.

Naveo je da je njegov klub uputio zvaničnu žalbu odbojkaškom savezu, a najavio je da će protiv navijača biti pokrenut i sudski postupak. Na kraju su prestrašene odbojkašice tima iz Malatije poražene sa 3:0 u setovima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima