SRPKINJE SE RAZIGRALE U NASTAVKU: Naše rukometašice na turniru u Santanderu savladale Argentinu sa 28:18

S. K.

24. 11. 2023. u 22:55

ZAGREVANjE na startu. Rukometašice su u prvom kolu međunardnog turnira u Santanderu očekivano savladale Argentinu sa 28:18 (13:8). Naše dame sutra (14.30) igraju sa Japanom, a u nedelju (13.00) sa domaćinom, Španijom. Ove utakmice su ujedno i generalna proba pred SP od 29. novembra do 17.decembra u Norveškoj, Danskoj i Švedskoj. Izabranice Uroša Bregara na šampionatu planete startuju 1.decembra u Herningu protiv Danske.

СРПКИЊЕ СЕ РАЗИГРАЛЕ У НАСТАВКУ: Наше рукометашице на турниру у Сантандеру савладале Аргентину са 28:18

FOTO: M. Vukadinović

Pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, ali se umor od jučerašnjeg napornog puta osetio u prvom poluvremenu. U drugom delu su igrale daleko bolje, a selektor Bregar je šansu pružio svim igračicama i isprobao neke taktičke varijante.

- Znači mi nagrada, s obzirom da mi je ovo prva utakmica u seniorskoj reprezentaciji u kojoj sam imala veću minutažu. Juče smo putovale ceo dan i to se videlo u prvom delu, a u drugom smo to prevazišle, tako da su igra i rezultat došli na svoje – istakla je za sajt RSS MVP meča Teodora Majkić.

Srbija je igrala u sledećem sastavu: Marija Simić, Radosavljević 3, Veličković, Majkić 2, Vukajlović, Laništanin 3, Nuković, Janjušević 4, Jovović 5, Stamenić 5, Kubina, Lovrić 2, Bojičić 1, Tijana Simić, Lazić 1, Milojević 2, Čolić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo