SRBIJA NE MORA DA BRINE ZA BUDUĆNOST: Veliki rvački trenerski seminar na Divčibarama

Novosti online

15. 11. 2023. u 10:39

Srpski rvači su na poslednja dva seniorska svetska prvenstva ukupno osvojili 10 medalja.

СРБИЈА НЕ МОРА ДА БРИНЕ ЗА БУДУЋНОСТ: Велики рвачки тренерски семинар на Дивчибарама

Foto: Rvački savez Srbije

Trofeji se nižu u kontinuitetu i na velikim takmičenjima u mlađim kategorijama, a sve češće do odličja stižu i srpske rvačice. Sve to posledica je, između ostalog, permanentnog i posvećenog rada Rvačkog saveza Srbije na edukaciji trenera.

U tom cilju na Divčibarama se održava petodnevni trenerski seminar i to u saradnji sa Svetskom rvačkom federacijom. Na seminaru učestvuje 40 klupskih i nacionalnih trenera iz Srbije, a među predavačima su vrhunski stručnjaci - Georgi Sredkov iz Bugarske i Arpad Riter iz Mađarske.

O kvalitetu i obimu rada najbolje svedoči podatak da se svakodnevno održavaju petočasovna predavanja. Sve se odvija pod budnim okom selektora rvačke reprezentacije Srbije Milorada Dokmanca, a zanimljivo je da je na Divčibarama i Kubanac, Abel Belsinde Akosta koji je nedavno postao član stručnog štaba Partizana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku