ZVEZDA ZOVE NA KLS: Ova informacija će obradovati navijače

Novosti online

22. 05. 2024. u 16:55

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz na prvi meč polufinala Superlige Srbije protiv FMP-a, u petak u 20.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", biti besplatan

ЗВЕЗДА ЗОВЕ НА КЛС: Ова информација ће обрадовати навијаче

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Crveno-beli žele da proslave dva pehara koja su osvojili tokom ove sezone, ali se vredno spremaju za poslednje takmičnje.

 - Košarkaši Crvene zvezde posle ogromnog uspeha i osvajanja sedme titule prvaka ABA lige počeli su sa treninzima pred početak završnice Srpske Lige. Ekipa Crvene zvezde brani titulu i želi da okonča sezonu triplom krunom koja bi zaokružila još jednu izvanrednu sezonu - objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Klub je pozvao sve pristalice da dođu na utakmicu.

  - Crveno-beli i ova generacija igrača želi da se upiše u istoriju KK Crvena zvezda sa novom triplom krunom. Dođite i pozdravite naše šampione - navodi se u objavi.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!