JEDVA JE DOČEKAO NEUSPEH: Bivši NBA igrač oštar prema Jokiću

Novosti online

22. 05. 2024. u 08:17

Jedan od analitičara je i bivši NBA igrač Gilbert Arenas, koji je poznatiji u poslednje vreme po svojim kontroverznim izjavama, nego po svojoj nekadašnjoj košarkaškoj karijeri.

ЈЕДВА ЈЕ ДОЧЕКАО НЕУСПЕХ: Бивши НБА играч оштар према Јокићу

FOTO: Tanjug/AP

"Kad mačke nema, miševi kolo vode". Ova izreka najbolje opisuje odnos bivših NBA igrača prema Nikoli Jokiću, jer su jedva dočekali neuspeh srpskog košarkaša da bi mogli da ga kritikuju.

Ovog puta, pričao je o tome kako Nikola Jokić nije superstar u NBA ligi, a poredio ga je sa Stefom Karijem.

FOTO: Tanjug/AP

- Nikola Jokić nije superstar, ako je njemu potrebna reklama da iskaže svoju ličnost, jednostavno to nije. Što se tiče Karija, njegova igra, njegov stil, patike, to ga je definisalo kao zvezdu - rekao je Arenas.

Dao je poređenje i sa ženskom košarkom i Kejtlin Klark, novom senzacijom.

- Ona postaje superzvezda. Nisu joj sad potrebne brojke, ona je superzvezda. Nije joj potrebna nijedna titula, ona se već smatra superzvezdom - rekao je Arenas.

Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ovo samo pokazuje šta je najbitnije u američkoj kulturi. Najbolji je onaj ko donosi više novca.

BONUS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet